Felhasználói regisztráció


Felhasználói regisztráció

   Köszöntöm a MAUP regisztrációs bázisán! A regisztrációval olyan legális, aktív ultrahanggal kapcsolatos magas szintű szakmai információkat tekinthet meg, amelyek más felhasználó számára ilyen formában (pl. kigyűjtésben, rendszerezettségben stb.) nem elérhetők. A regisztrációval a célom olyan aktív ultrahangtechnikával kapcsolatos szakmai bázis létrehozása, amellyel a tudomány és alkalmazás területe hazánkban hosszú távon kiépíthető. Az adatok kezelése titkosan történik, másoknak nem kerülnek átadásra, felesleges reklámanyagokkal nem terheljük a regisztráltakat, a mértékadó szakmai eseményekről, lehetőségekről (pl. konferencia, publikációs lehetőség, kiállítás, új berendezés, alkalmazás, munkalehetőség, stb.) viszont objektív tájékoztatást nyújtunk. A regisztrációs űrlap kitöltésével elfogadja a következő regisztrációs feltételeket:

- a regisztrált felhasználó az oldalon található információkat titkosan kezeli, azzal kapcsolatosan információt ilyen formában harmadik fél számára nem ad ki
- az oldalakon található anyagokat nem változtatja meg, illetve más formában nem adja át más(ok)nak
- a szerzői jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja, ezzel kapcsolatos követelményeket betartja
- az oldalon található tudományos információkért a MAUP felelősséget nem vállal

A regisztrációs űrlapot csak abban az esetben töltse ki, amennyiben ezekkel a feltételekkel maradéktalanul egyetért és az ott foglaltak betartását vállalja. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. A regisztrációs folyamat során, a hozzáférés megadásra, vagy elutasításra kerülhet. A hozzáférés megítéléséről tájékoztató email tartalmazni fogja a belépési azonosító és jelszót. A regisztrálatlan felhasználó ellen eljárás indítható.

Felhasználó neve*:

Cím* (irányítószám, város és utca):

Mobil telefonszám* (ha nincs, akkor itt a telefont kell megadni):

Telefon / Fax:

Email cím*:

Regisztráció célja*: